PlattaTOP
   

 

 dd

     

 

NYHET! SnoreMonitor Sleep Lab

Eftersom så många snarkare sover ensamma vet många inte ens att man snarkar. Kanske är det t o m så att man gör andningsuppehåll utan att ha minsta aning? För alla er har vi skapa att riktigt bra analysprogram som kan bli en bra varningssignal i god tid. Dvs innan man bokar den där trevliga semesterresan med kompisarna...


Gör man andningsuppehåll kan det vara klokt att kontakta sin doktor för ordentlig genomgång.


Ett annat syfte med vårt sömnlab är naturligtvis att ge våra kunder en riktigt bra uppföljning av att våra snarkhjälpmedel verkligen fungerar.


Kanske kan du testa vad en justering av underkäksframdraget kan göra för snarkningen. Eller jämföra när du även använder näsvidgaren?

För Iphone, iPod Touch och delvis iPad (endast ljudregistreringen)

 

 

SnoreMonitor Sleep Lab visar:

Andningen och snarkljuden (röda kurvan) Bröströrelsen (gröna kurvan) dvs om man gör andningsuppehåll så bryts de av en rejäl plötslig snarkning, varvid bröstet häver sig häftigt. Sovpositionen visas. Om man konstant sover på rygg och alltid snarkar, jag då kan man ju enkelt testa om man snarkar mindre i ett annat läge. Superenkel att förstå! Detta är inte en App för att visa att vi kan göra coola effekter. Nej, den är gjord för oss arma medelålders snarkare som inte växt upp med ett dataspel... Dvs vi ger dig tydliga knappar att trycka på, grön eller röd? Inget konstigt. Hjälpknappar finns på varje sida. Behöver man guidning så vägleder vi i detalj. Kort och koncist.

Schemalägg gärna inspelningarna.

 

 

Hur visas registreringen?

Hela natten visas på skärmen. Kurvorna ritas upp sekundsnabbt.

När man ser att kurvan stiger klickar man och ljudet spelas upp. (röda kurvan)

Om gröna kurvan, brösthöjningarna, ökar samtidigt som ljudet, ja då bör man kolla hur andningen varit straxs innan toppen. Genom att zooma kommer kurva att visas på 10-sekunders- nivå för att göra allt riktigt tydligt.

÷verst ser man hur postionen ”ndrats. FrÂn sidol”ge till s–mn p magen.

 

 

 

 

Under fliken Rec Data finns dina minnesanteckningar som du skriver in. Dvs sådant som kan påverka snarkningen.

 

 

 

Hur mycket snarkar jag?

Ett enkelt sätt att få koll är att göra en provsnarkning - dvs en kalibrerering så att man vet hur högt man egentligen snarkar och får ett referensvärde/ljud. Då skapas en refereslinje och telefonen räknar sen hur många gånger man överskrider denna nivå.

Användning av mikrofon eller den inbyggda? Det är valfritt i iPhone, man för iPod Touch gäller att man måste använda headset-mikrofonen. Båda mikrofonerna ger fantastiska ljudupptagningar.

Denna bild visar hur Help-funktionen fungerar. Varje funktion gås igenom på ett praktiskt sätt utan en massa ovidkommande tråkiga manualer.