PlattaTOP
   

 

 
 

     

Så här säger användare om SnorBan...

-som i kliniska studier hjälpte 7 av 10
-som rekommenderas av forskare och
 svenska ÖNH-läkare och tandläkare
-
med 30 dagars pengar-åter-garanti!


"Första natten sa hela familjen: "Glöm den där grejen! Du snarkade ju nästan lika mycket som vanligt!" Andra natten hade jag själv format om den och ökat framdraget något. Det tog knappa 4 minuter och sen dess har ingen klagat på mej! Gissa om det känns skönt att vara av med snarkeländet!"
Bengt Hansen, Malmö

"Jag hade tänkt genomgå en snarkoperation då min tandläkare rekommenderade mig att prova en bettskena. Samtidigt var han inte någon expert på att göra just snarkskenor, men eftersom SnorBan inte kräver att man gör något annat än anpassar en "halvformad" skena tyckte vi att det var värt att prova. Jag är glad att jag gjorde det! SnorBan har sannerligen fått tyst på mig nattetid! Till en rimlig kostnad!"
Stig Eriksson, Sala


"Jag fick lite ont i tänderna de första dagarna. Det visade sig att jag inte bitit ihop tillräckligt när SnorBan skulle formas, så tänderna satt helt enkelt inte tillräckligt stadigt i skenan. Det skulle vara ordentliga bitmärken i plasten för alla tänder att fördela belastningen på. På så sätt minskar belastningen på individuella tänder och ömheten försvinner. Självklart var det lite kämpigt i början, men det var det värt! Nu känns det tvärtom riktigt behagligt att ta på Snorban - ungefär som att suga på en napp... Har aldrig sovit så bra som jag gör nu och dessutom är jag behagligt fräsch i munnen när jag vaknar! Förr var man ju torr som en öken i munnen!"
Gunnar Norén, Sollentuna


"Tack för SnorBan! Nu vågar jag åka sovvagn igen och slipper smyga mig ut på morgonen. Som jag har lidit av alla ironiska kommenterar från släkt och vänner! Tycker att min skena blev ännu bättre med de små lufthål tandläkaren borrade upp, eftersom jag inte har så lätt att andas via näsan."
Margit Carlsson, Malmö

"Som privatläkare har man ofta ett personligare långvarigt engagemang till sina patienter. Självfallet är det då viktigt att man kan erbjuda hjälp även om problemen bara är sociala. Av de som söker för snarkproblem är ca 80% bara oljudssnarkare. Tidigare hade jag inget alls att erbjuda dessa patienter annat än det vanliga med viktminskning, alkohol- och rökfrihet osv. Detta medförde att mina patienter blev rent ut sagt "förb----de" på mig som inte gav någon hjälp. Jag snarkade dessutom själv... Kort sagt, jag provade SnorBan och fann en produkt som jag själv kunde konstatera fungerar utmärkt. Nu rekommenderar jag den till alla mina sk sociala snarkare och jag får behålla mina patienter glada och nöjda. Jag rekommenderar även alla mina kollegor att titta närmare på detta enkla redskap som sänker vårdkostnaden betydligt. Den är seriöst kliniskt testad och borde finnas till salu via Apoteken så att vi läkare kunde skriva ut den till alla som utretts och bara har sociala snarkproblem.
Svensk doktor "som föredrar att var anonym av etiska skäl"


"Med tanke på den hjälp jag får av min bettskena vill jag säga följande som ni gärna får referera till i den fortsatta marknadsföringen av SnorBan.

Nämnas kan att även min son och svärdotter är välmeriterade tandläkare betr tandvårdsmaterial.

"Under mer än ett år har jag använt mig av bettskenan "SnorBan" som ett medel för att eliminera mina snarkproblem och att minska riskerna med "andningsuppehåll" ( sömnapné). Helt klart har SnorBan fungerat utmärkt vad gäller att eliminera mitt snarkningsproblem.

Sömnen har därmed blivit bättre såväl för mig som min hustru. Användningen av bettskenan underlättas av att SnorBan levereras med en alldeles utmärkt bruksanvisning på svenska.

Jag kan därför ( med mer än 40 års verksamhet som tandläkare ) med gott samvete rekommendera SnorBan att användas som hjälpmedel mot snarkning nattetid."

2007-07-18. Holger Nilson , Leg. tandl. f.d Tandvårdsdirektör

 "Tycker att man skulle sälja SnorBan i butikerna eftersom det trots allt inte är alla tandläkare som har den! Man kan ju ta den med och be tandläkaren sätta in den så att det blir riktigt gjort ändå!" Anonym i Småland "Har testat det mesta mot snarkning. Näsplåster, näsvidgare, snarkspray mm. – Visst, man fick lite lättare att andas, men det är ju en viss överdrift att påstå att det är en effektiv hjälp mot snarkning! SnorBan är det enda vettiga alternativet eftersom den lyfter fram och spänner de vävnader som lägger sig och blockerar luftvägen. Man får helt enkelt en vidgad passage i strupen och dessutom andas man genom näsan rent automatiskt. Jämför man årskostnaden för spray och plåster så kostar dessa 4-5 kr varje natt! Och snarkningen lär man få leva med så det blir minsann inte billigt! SnorBan kan jag ju ha många år!"
Robert Ericsson , Linköping


"SnorBan är minsann något av det bästa som hänt oss. Jag vet inte hur många nätter jag legat hopkrupen på en trång, obekväm soffa i vardagsrummet och trots det väckt familjen med mina snarkningar! Hela familjen tackar! Dessutom har jag nu kunnat flytta tillbaka in till hustrun igen. Efter 10 år av snarkterror! Stort tack för denna geniala lilla plastbit! Konstigt att inte fler har hört talas om den! Jag skall i alla fall hjälpa till att länka ut er hemsida så gott jag kan."
Roland Birgersson, Stockholm