PlattaTOP
   

 

 
SnoreMonitor PRO


 
  

Vad säger kunder?

"Jag tycker att produkten (ReduZnore) ska spridas mer, den är bra. Nackdelen med tandläkargjorda skenor är ju att om dom är felgjorda (avtryck, registrering) så är det ett stort arbete att justera dom. Har råkat ut för bägge felen under min tid som tandläkare. Dessa problem finns ju inte med din skena. Bara att värma om. Det tycker jag att man ska trycka på."
(Tandläkare, Nacka, pens)

"Jag ska bara rapportera att jag nu använt bettskenan. Första natten var en succe - sov utan avbrott i 7 h. Jag är verkligen imponerad av hur enkel och smidig bettskenan är. Ja, jag är mkt nöjd - använder faktiskt två snarkskenor som jag växlar mellan (tillpassade på lite olika sätt)"
Prof. Chalmers, f Ordförande Nobelkommitén


Missa inte vår nya iPhone App!

Registrerar varje andetag och snarkljud
och visar även bröströrelser samt sovposition.
Blixtrande snabbt. Zoombar graf på sekundnivå!


 

   

 

 

 

 Vår monter på Läkarnas Riksstämma, Göteborg.

Vår helhetslösning väckte ett mycket stort intresse och vi kunde nu konstatera att vårt deltagande förra året verkligen hade fungerat bra. Ett stort antal som hade köpt då kom nu till oss för att följa upp. Många "tog över" vår försäljning inför kollegor...

1. "Detta skall ni på Sahlgrenska ÖNH titta närmare på! Det fungerar verkligen! Det fick helt tyst på min hustrus snarkning dessutom. Och svågerns!"
(ÖNH-specialist Lunds Lasarett)

2. "Behöver ni ett sanningsvittne för någon journalist så ställer gärna min fru upp! Hon är visserligen bara Ortoped men hon är hustru också och får äntligen sova ordentligt!" Malmöläkare UMAS

3. "Jag provade förra året och nu vill jag gärna beställa direkt till min privatklinik. Jag gör snarkutredningar i mängd och många har inte annat än social snarkning vilket ej är vårdberättigat och då har många inte råd med vårdens skenor för 5-6 tusen kr. ReduZnore med näsvidgare är ett utmärkt alternativ."
Privat ÖNH-specialist


4. "Jag brukar rekommendera era skenor ofta, men det är ju lite konstigt att ni inte finns på Apoteken. Det hade känts bra om man slapp hänvisa till en internetsida när ni ju har en mycket bättre lösning än alla meningslösa spray som säljs"
ÖNH-läkare, Helsingborgs Lasarett

 

Noterbart: Under tre dagar var det inte tid ens till att hämta en kopp kaffe...
Det indikerar att även sjukvården har stora olösta problem med snarkning.
Vårt väl tilltagna mässlager sålde slut redan på morgonen dag 3!