PlattaTOP
   

 

 
qwerq 

     


Så här enkelt görs en individuell inpassning av ReduZnore

1. Värm vatten i en kastrull.

2. Doppa ReduZnore 30 sekunder i vattnet.

3. Tag upp skenan och sätt på plats i underkäken. Bit ihop och gör en "övningsformning". Detta görs för att man skall bli van och göra helt rätt sen. Skenan blir mjuk så att den kan sättas på plats, men den blir inte formbar...

4. När du känner dig trygg med instruktionen och blivit van vid de enkla momenten, dvs att bita med underkäken framdragen 3-4 mm och dessutom suga så mycket det går, plus att massera in plastkanterna mot tandsidorna, ja då gör du det hela på "riktigt".

5. Doppa ReduZnore 3,5 minuter i det varma vattnet. Den blir nu mjuk som gelégodis och mycket lätt att bita i.

Gör momenten ovan igen, men på riktigt!

OBS: Om du tycker att ReduZnore är för stor? Klipp eller skär av! Skär av vid slutet av sargkanterna. Skär snett så känner inte tungan att det är något "främmande" i munnen. Se vid pilen nedan. Då blir den exakt så stor som vår andra skena, SnorBan.

Så enkelt är det att forma vår snarkskena! - Skulle det bli lite fel så formar man bara om den. Plasten har "minne" och vid uppvärming återgår skenan till ursprungsformen. Sen är det bara att forma igen.

 

 
 

 

 

 

 
 

Känns skenan för stor? Klipp vid pilen. Jämna till så mycket det går och forma sen. Man kan även doppa bara den bakre delen i hett vatten så sväller plasten och blir mjukt rund och skön. När plasten är varm kan man även forma den med fingrarna. Klipp snett så känns det bäst
 


qeqrqr
qeqeqe