PlattaTOP
 
 

 

 

 

 

     
MegaVent passar alla = Universal storlek = ett paket

En Universal är i själva verket 1 Medium + 1 Large

Massor att vinna på en enda förpackning:

1. Alla får nu rätt storlek. Det var för många som trodde sig behöva Medium tidigare. Nu kan man prova sig fram.

2. Stora miljövinster. Maskinerna går bara halva tiden. Halva mängden förpackningsmaterial, hälften så mycket transporter, halva lagervolymen osv...

3. Vi kommer ut i fler butiker så att du kan köpa lättare. Varje hyllmillimeter är viktig i dagen konkurrenssituation. Våra näsvidgare måste helt enkelt vara lönsamma för att du skall få möjlighet ett köpa dem bekvämt i en butik nära dig.


Världens enda formbara näsvidgare!


Grundformen passar de allra flesta, men har du behov av en annan vidd, mindre eller större kan du forma så här enkelt:'

* Värm en insats i taget i hett vatten (kranen duger om det är 45-50 grader ca) eller så värmer du en kopp vatten till 45-70 grader, dvs hett.

* När den är mjuk, tar ca 2-15 sek beroende på temperatur, tag upp och tryck med tumme och pekfinger från kortsidorna till den form du önskar och samtidigt kyler du den i kallt vatten för att stabilsera formen.

* Blev den inte stabil var vattnet lite för kallt. Värm något mer. Bilderna till höger visar hur du skall trycka för att vidga. Plasten har minne - om du vill forma om. Den minns sin grundform om du vill ändra form.

Skulle du vara missnöjd med formningen är det lätt att få tillbaka ursprunget. – Bara värm i hett vatten och håll den utan att trycka. Då går det tillbaka till sitt normalläge.

Om du råkat sätta dig på MegaVent? Den blir då platt, men värm den så återtar den grundformen.

MegaVent kombinerat med avsvällande salva – ljuvligt skönt!

Apoteken har en salva som heter Oleum Salvum som är avsedd att inhalera. Prova att ta en ytterst liten klick, applicera med en tand- eller tändsticka tex, på insidan av Megavent. (Salvan skall inte komma i kontakt med näsans slemhinna)

Salvan innehåller eukalyptusolja och pepparmyntsolja mm vilket har en mycket välgörande inverkan på dina andningsorgan om du känner ett näsan täpps igen eller om du är fökyld.Nya MegaVent - Enkel att specialanpassa

Nya MegaVent är fullt fungerande som den är.

OM du vill ha mer eller mindre vidd kan du lätt forma den - sekundsnabbt.

Hållbarhet?
Minst en månad om den hanteras varsamt. Oftamer.
Du skall bara vara försiktig med den lilla länken som förbinder vidgarna.
Vi har nu förstärkt den för lång hållbarhet men den kan gå av om man drar till för hårt. Av hygieniska skäl kan det kanske vara trevligt att inte ha vidgaren för länge.

Varning
!
När MegaVent används korrekt är det inte någon risk att man skall svälja den. Den är för stor och "spretig" för att kan skall kunna svälja den. Dessutom trillar den aldrig ut samtidigt utan en sitter sannolikt alltid kvar i näsan.

Men, använd aldrig vidgarna separat under sömn.
Då finns det en risk att man tappar ut den ena och ligger man med öppen mun skulle den kunna komma ner i svalget vid en kraftig inandning.

Om du använder MegaVent under tex idrott eller promenader, ja då går det utmärkt att använda den utan länk. Då syns det inte ens att du har den insatt. Men så särskilt synlig är den inte ens med länken kvar.

SOV ALLTSÅ ALDRIG MED VIDGARE UTAN LÄNKEN.

Skötsel:
Tvätta den med tvål och vatten så att den känns fräsch. Lufttorka. Om du har väldigt känslig näsa: Skölj och sätt in våt.

Prova gärna att ta lite vanlig matolja på vidgaren om du är känslig i näsan. Fördelen med nya Megavent är ju att den går mindre långt upp i näsan och låter näsans viktiga funktioner var så intakta som möjligt. Den delen vidgaren sitter i är ju hud - inte slemhinnor.